De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastfacebooker Hanne Troonbeeckx

Influencer Hanne Troonbeeckx neemt je op sleeptouw in social media!

vrijdag, 19 januari 2018

19 januari ... tijd voor een nieuwe facebookredacteur! Hanne Troonbeckx neemt onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie is Hanne Troonbeeckx?

Hanne Troonbeeckx (39 jaar) presenteerde jarenlang verbouwprogramma’s op vt4. Ondertussen is de bouwmicrobe overgeslagen op de eetmicrobe. Sinds 2012 vind je haar terug op de kookzender Njam! waar zij niets anders doet dan lekker eten en heerlijke cocktails proeven. Ook mode interesseert haar. Sinds vorig jaar is zij het gezicht van het nieuwe TVL modeprogramma "Met Stijl" en met succes want binnenkort volgt het tweede seizoen.

Naast al deze leuke tv jobs heeft zij ook een eigen bedrijf opgestart. Buzzooka, een influencer marketing agency/app. Buzzooka is een platform waar je op makkelijke en transparante manier op zoek kunt gaan naar influencers die passen bij jou brand, product, dienst of ... Hanne en haar team zijn de eersten in België die dit via een app realiseren. Sinds 2017 zijn ze online, en ze mogen nu al spreken van een netwerk met 1.500 influencers verspreid over België, Nederland en Duitsland.
 
Ook privé heeft zij het (ver)bouw hoofdstuk kunnen afvinken. Na een verbouwing van zes maanden geniet ze nu van een heerlijke thuis aan de rand van de stad Hasselt. Vlakbij de winkels maar ook midden in de  natuur, wat Hanne erg belangrijk vindt. De natuur brengt haar tot rust wanneer het allemaal even te veel is. Soms door te joggen, maar soms ook gewoon door ernaar te kijken. Gelukkig is zij een Limburgse ... Aan groen geen gebrek!

De komende 2 weken geeft Hanne het goede voorbeeld en geeft jullie een blik voor en achter de schermen van haar leven.

Volg Hanne de komende twee weken op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.